elen
  •  
    slide1-s


  • slide2-s

  • slide3-s2
  •  
    cover1B


  • cover2B

Νιώθεις άνθρωπος μόνος και χωρίς να το καταλάβεις βρίσκεσαι παγιδευμένος στις ίδιες σου τις σκέψεις. Σε καταπίνουν τα κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν δικτυώνεσαι με κανέναν πραγματικά. Μερικές φορές όμως πρέπει να ξεπεράσεις το φόβο σου για να δεις την ομορφιά στην απέναντι πλευρά. Τι υπάρχει στην απέναντι πλευρά; Ένας άλλος κόσμος...

Ένας κόσμος που πολλοί θα χαρακτήριζαν αληθινό. Kαι πως κάτι αληθινό μπορεί να κρύβει κάτι ψεύτικο μέσα του; Καθώς περνά ο καιρός, καταλαβαίνω ένα πράγμα…

Για να έχεις έστω και μία ευκαιρία να είσαι περισσότερο χαρούμενος,
πρέπει να φτιάξεις τον δικό σου κόσμο.
 

Αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μου για αυτό το μακιγιάζ. Κάτι extreme για να ξεφύγουμε από τα καθημερινά δεδομένα αυτού του κόσμου. Και φυσικά για την δημιουργία ενός άλλου κόσμου μαγικού, δε θα μπορούσε να λείπει από τα υλικά μας λίγη… χρυσόσκονη.

 

ΒΗΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
1. Απλώστε lip gloss στο κινητό βλέφαρο και ταμπονάρετε με ένα πλακέ πινέλο χρυσόσκονη της αρεσκείας σας.
2. Με ένα λεπτό πινελάκι τραβήξτε γραμμή ανοδικού eyeliner κατά μήκος του ματιού.
3. Κάντε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο, επεκτείνοντας την γραμμή του eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού αυτή τη φορά.
4. Στο τελείωμα του κινητού βλεφάρου κάνουμε γραμμή eyeliner style μπανάνα.
5. Τοποθετήστε mascara στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες
6. Με ένα καθαρό πινέλο καθαρίζουμε με makeup τα τελειώματα του eyeliner, ή όπου αλλού χρειάζεται.

2-3

Καλή σας επιτυχία..

© 2016 ToSmaradgi. All rights reserved. Η κοινοποίηση των θεμάτων μας επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται η "πηγή" tosmaragdi.com και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιείται το περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε αυτό το δικτυακό τόπο.

κατασκευή ιστοσελίδων dynamicsite.gr