elen
  •  
    slide1-s


  • slide2-s

  • slide3-s2
  •  
    cover1B


  • cover2B

Πορεία στο φως

Πατέρας Φιλόθεος. Μαρτυρία για τον Άγιο Παίσιο

 
Η μαρτυρία του Πατέρα Φιλόθεου για τον Άγιο Παίσιο. Ήταν ταπεινός και πράος και άκακος. Διότι χωρίς πραότητα και ταπείνωση όση άσκηση και να κάνεις, δε μπορείς να προσελκύσεις τον Παράκλητο.

περισσότερα

Το σκουφάκι και το μπαστούνι του Αγίου Παϊσίου στην Παναγία Κολοκυνθούς

Εμείς, οι του κόσμου περιφερόμενοι, ασυνείδητα, γιατί νομίζουμε πως όλα τα γνωρίζουμε, και συνειδητά, αφού ζαλισμένοι ανάμεσα εις τους θορύβους των υλικών προβλημάτων που αφήνουμε να ματώνουν την ψυχή μας, και χαμένοι από τον ίδιο μας τον εαυτό, ερχόμαστε κάποτε αντιμέτωποι με τη θανάσιμη άγνοια που καίει τα σωθικά μας. 

περισσότερα

Συγκλονίζει ο παπαγάλος του Αγίου Πορφυρίου

Μετά το θαύμα «ο Άγιος Νεκτάριος άνοιξε τα μάτια Του», κάτι που συγκλόνισε τον κόσμο και απέδειξε για μία ακόμη φορά την Αλήθεια της Ορθοδοξίας, οδηγήθηκα 27 Ιουνίου 2016 στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, όπου εκεί, μας περίμενε μία ευχάριστη πρόκληση γεμάτη νοήματα βαθιά και μηνύματα. 
 

περισσότερα

Ο Άγιος Νεκτάριος άνοιξε τα μάτια Του!

Ήταν καιρός που ένιωθα να βαραίνει στους ώμους μου ο ίδιος χρόνος… Σα να μην περνούσε. Σα να τον είχα κουράσει και να με είχε κουράσει. Μήνες γεμάτοι ένταση κι ευθύνες. Μήνες που έψαχνα την ίδια μου τη ζωή στα σκοτάδια μιας δράσης που με ήθελε στρατιώτη υπακοής στην πρώτη γραμμή.

περισσότερα

© 2016 ToSmaradgi. All rights reserved. Η κοινοποίηση των θεμάτων μας επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται η "πηγή" tosmaragdi.com και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιείται το περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε αυτό το δικτυακό τόπο.

κατασκευή ιστοσελίδων dynamicsite.gr